Installatør av varmekabler

Behov for en installatør av varmekabler? Askestad-Aas Elektro AS er en profesjonell aktør på elektro-området, noe som kreves ved installasjon av varmekabler, som blant annet kan fungere som installatør av varmekabler takket være vårt brede kompetansefelt. Som veletablert installatør av varmekabler kan du alltid forvente mye av løsninger fra oss. Vi har mange års erfaring innen gulvvarme, og vi installerer varmekabler under alle typer gulv. Vi er en installatør av varmekabler som blant annet installerer kabler under tre, fliser, laminat og linoleum.

Vi er en allsidig installatør av varmekabler som også kan integrere varmekablene i en større smarthus-løsning. Et smarthus gir deg en rekke fordeler - først og fremst i form av en enklere og mer komfortabel hverdag. Dessuten kan en smarthus-løsning bidra til en større strømbesparing. Et smarthus er basert på et avansert system som gjør det mulig å fjernstyre boligens elektriske apparater og automatisere en rekke prosesser som for eksempel opprettholdelse av riktig temperatur eller lysforhold.

Vi dekker primært Oslo og Akershus


Vi er en installatør av varmekabler som har beliggenhet i Spikkestad. Dette gjør at vi regner både Oslo og Akershus som viktig satsningsområde. Uansett hva du har av ønsker innen installering av varmekabler kan vi med sikkerhet skreddersy en løsning som passer for akkurat deg og behovene dine.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Røyken, Hurum og Lier.

Kontakt Askestad-Aa Elektro AS for mer informasjon om våre elektrikertjenester.